maandag, februari 27, 2006

4 Maart strange brew in brummen

IPV zegt het met popmuziek
door SANDER GROOTENDORST


25 FEBRUARI 2006 - BRUMMEN - De Brummense politieke partij IPV houdt op zaterdag 4 maart een ‘IPVeest’ waarbij muziek en politiek hand in hand gaan. De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan en In Plaats Van wil ‘op een feestelijke manier met de inwoners van de gemeente Brummen in contact komen’. ‘Muziek is het bindmiddel waarmee jong en oud kunnen worden samengebracht’, redeneert IPV.

De partij heeft twee lokale popgroepen en een lokale hiphopheld uitgenodigd voor een optreden. De bands moeten ertoe bijdragen dat de bezoekers ‘in een prettige sfeer’ met elkaar te spreken komen over ‘allerlei onderwerpen’. De optredens worden afgewisseld met politieke discussie onder leiding van Cor Klein Heerenbrink.

‘Met deze opzet hopen we de mensen ervan te kunnen overtuigen dat politiek leuk en interessant is in plaats van serieus en saai. Dit is een van onze verkiezingsspeerpunten.’

De bijeenkomst is in Plein 5 aan het Van Limburg Stirumplein in Brummen en duurt van 14 tot 19 uur. Het eerste politieke café heeft als thema ‘veiligheid’. Dan betreedt rockband Achilles het podium. De vier bandleden spelen sinds een half jaar samen; er staan uitsluitend eigen nummers op het repertoire. Bij het tweede politiek café is er aandacht voor jongeren en voor de wenselijkheid van een poppodium in Brummen. De achtkoppige band Strange Brew neemt het daarna over. De band put uit het repertoire van de meest uiteenlopende artiesten: van Sheryl Crow tot PJ Harvey en van Cream tot 16 Horsepower. Het derde optreden (16.45 uur) is van hiphopper Rik Marsman alias Phat Poodle.

Tijdens de concerten kunnen de bezoekers hun hart ook culinair ophalen bij de workshop culinair eten en drinken. De entree voor het IPVeest is gratis.

vrijdag, februari 17, 2006

tjalling komt er wel!


Het Armando Museum, Theater De Lieve Vrouw en de VPRO organiseren een bijzondere Armando-dag in Amersfoort.

Zondag 5 maart om 13.00 vertoont Filmtheater De Lieve Vrouw in Amersfoort 'Armando, portret van een vriend', een film van Cherry Duyns (vpro 2005). De regisseur is aanwezig en gaat na de vertoning in gesprek met de bezoekers.
Vooraf de korte film 'Stairs I - Ei' van Hetty van Oordt en Tjalling Schotanus.
Op vertoon van het bioscoopkaartje kunnen bezoekers na afloop gratis naar de nieuwe tentoonstelling 'Ooggetuigen - Armando - KOPPEN' in het Armando Museum aan de Langegracht. Een prachtig overzicht van bijna 50 jaar werk van Armando rond het voor hem belangrijke thema 'koppen'. Schilderijen, sculpturen, aquarellen en grafiek geven op indrukwekkende wijze de ontwikkeling weer van de oorspronkelijk vaak zwart-wit-grijze tinten naar verrassend kleurrijke nieuwe werken. Armando geldt als een van de belangrijkste na-oorlogse Nederlandse kunstenaars.

www.armandomuseum.nl

onze Bakker:

Na lezing van het fantastische hart onder de riem op de weblog van Geerebeer(?) welke mijn tranen eindelijk heeft doen opdrogen, heb ik besloten alles op alles te zetten de organisatie van The clash te doen afzien van 5 maart ("zet er maar een 2 voor" zei ik) en zie!!!
Ik heb nu een reeks verjaardagen maar bij voorbaat afgezegd en zal er dus zelf bij zijn op 25 maart in mijn eigen werkregio Silvolde.

Groet,
Rob

maandag, februari 13, 2006

versterker gejat!


nou is !@#$%$ onze bas versterker uit de oefenruimte gekaapt!
De dader is bekend en gespot op onze webcam in de kerrieven, en kan gepaste tegen akties tegemoet zien!!!!

zondag, februari 12, 2006

mist in velthoven


Vraag van de barkeeper: "Welke band speelt u in meneer?"
Wordt ik nou niet te oud voor dat gedoe met die bandjes?

woensdag, februari 08, 2006

alice dee


Op 8 April gaan we naar apeldoorn. In het cafe"De Flierefluiter" geven we een concert van 2 maal 45 minuten tenzij onze lichaamelijke en/of geestelijke gesteldheid anders verlangt.En aanstaande Zaterdag...........Te zien in Velthoven in jerrys muziekcafe. En 21 April is er tijd voor veenedaal. Ik zal nog eens kijken waar we dan precies moeten zijn, das wel handig.
zie hier maar.
jerry`s muziekcafe

maandag, februari 06, 2006

strange brew


Alle strangers zijn het er over eens: De kans om in een stad als Nijmegen te spelen mag je niet missen.Die kans was daar: 5 Maart worden we ingezet in het kader van the clash of the coverbands in "een kroeg in Nijmegen".(als het allemaal volgens plan goed gaat, een bevestiging hebben we nog niet.) Oh hoe grootmoedig van onze bakker om deze kans te laten liggen om de verjaardag van zijn al oude moeder te kunnen vieren.
Voor Rob:
we gaan door tot aan Paradiso!
we gaan halve en hele finales met glans doorlopen!
we gaan gekust worden door Manuela!
je gaat het beleven!!

the clash of the coverbands.com

alice dee


we gaan in vrijheid kofferen: Tee lau meets alice dee.
En dan op 4 en 5 Mei knapp`m daar in wagewielen.
reken maar!
Alice dee viert vrijheid!
Voor god en vaderland!
(geen cartoons bitte)

info wagedingen 4 en 5 mij.

vrijdag, februari 03, 2006

Biertje?????

das lekker



das een hobby club met een kerrieven. 5 muzikale vrienden op volle toeren. Klik op daslekker
en vul in bij zoeken: daslekker.
Dan staat daar 2x daslekker. klik op 1 van de 2, en je kunt luisteren naar opnamen gemaakt in de kerrieven. Dan eventueel terug naar de andere daslekker link voor meer daslekker. Lekker hoor...

strange brew coverband




tging lekker in de flierefluiter. Gezellige kroeg, vroeger ook al veel weggezopen daar.
always on the move.
Voor het lekkere coverwerk..

ook lekker!!!

alice dee rockband

in den beginne


okee
so now we heve a blog on blog spot.
Eens kijken wat voor onzin ik hier allemaal kwijt kan.
fotoos gaad goet.
mooie buick....
mooie mevrouw....

donderdag, februari 02, 2006

ohzo moetta


buikje rond
prachtig zodie daar stond...