woensdag, april 26, 2006

ma ma ma my marshall...

wijze: my baker
Boni M.
(tis bij de konijnen af....)

zondag, april 16, 2006

BLUESAVOND IN CONCORDIA OP 22 APRIL


Zaterdagavond 22 april wordt de grote zaal van Concordia weer omgebouwd tot een intiem en sfeervol Bluescafé. Twee bands laten deze avond het achterste van hun tong zien en spelen dampende Blues en gevoelige ballads.

De eerste band die gaat spelen is Charley’s Bluesband met muzikanten uit de gemeente Brummen en omstreken. Deze rock/blues band speelt naast eigen nummers ook muziek van onder meer Eric Clapton, Johnny Winter, Cuby & The Blizzards en Rod Stewart. De bezetting voor 22 april bestaat uit Henk Jan Visser (gitaar), Rudie van Veldhuizen (bas), Han Neijenhuis (drums), Harm van Hal (saxofoon) en Karel van Hal (zang).

(onze strange brew Harm wel te verstaan)
meer info: klik hier

de spaardoelen




woensdag, april 05, 2006

strange website


de web site is weer in de lucht. Met dank aan bas.
klik voor conectie

dinsdag, april 04, 2006

rtv nieuws


The Clash of the Coverbands is sinds enkele jaren een succesvolle grote en landelijke competitie voor coverbands. Vorige week zaterdag ging de muziekbattle van start in een zeer goed bezocht ’t Pakhuus in Silvolde. Van de drie deelnemende bands in de Gelderse voorronde was één van de deelnemers de negenmansformatie uit Brummen: Strange Brew. De coverband Ben Folds Revive uit Wehl won overtuigend de wedstrijd, maar Strange Brew werd in hun kielzog door de vakjury ook goed genoeg bevonden voor een plaats in de regionale halve finales van Gelderland!

De jury prees Strange Brew ('vreemd mengsel') vanwege het zeer originele pop- en rockrepertoire, bestaande uit covers uit vooral de 70’s en de 80’s. In september vindt de halve finale plaats. Wij wensen Strange Brew natuurlijk heel veel succes!

Meer weten? Kijk op www.theclashofthecoverbands.com. Meer weten over Strange Brew, bezoek dan de site strangebrew.nl.